Продолжуваат интензивните превентивни активности за дезинфекција на јавните површини во Охрид

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ денеска продолжија со реализација на интензивните и вонредни превентивни активности за дезинфекција на јавните површини

Read more