Продолжуваат интензивните превентивни активности за дезинфекција на јавните површини во Охрид

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ денеска продолжија со реализација на интензивните и вонредни превентивни активности за дезинфекција на јавните површини

Read more

Петкоска: Локалната власт не може да се справат ниту со депонијата Буково, исто како што не можат ни со дивоградбите

Додека градоначалникот Константин Георгиески дише чист воздух на Француските Алпи, граѓаните секојдневно сѐ повеќе и повќе се гушат. Локалната власт на

Read more