Богојески: Доста трпиме злоупотреба на политичка моќ – едните зборуваат само за избори, другите го злоупотребуваат МВР

ФБ статус на лидерот на „Македонски концепт“ Петар Богојески. Богојески својата објави ја наслови: Доста трпиме! Во продолжение пишива: Бројката на

Read more

Процентот на починати од Ковид-19 и натаму во пораст: Еве кои се причините за тоа според Министерството за здравство

Најновиот извештај на Институтот за јавно здравје покажува дека продолжува да расте стапката на леталитет (однос меѓу умрени и заболени)

Read more