prevzemeno

 

На парламентарните избори 2020 излезете масовно да кажете „не“ на згазеното достоинство и сиромаштијата. Верувајте силно во големите промени кои ќе ги правиме заедно!

Нашата мисија

Да ја вратиме СИЛАТА КАЈ НАРОДОТ!

На парламентарните избори 2020 излезете масовно да кажете „не“ на згазеното достоинство и сиромаштијата. Верувајте силно во големите промени кои ќе ги правиме заедно!  Нашата мисија  Да ја вратиме СИЛАТА КАЈ НАРОДОТ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *