Покрај Тиквешко Езеро најдено е тело на починат маж

Информацијата е потврдена но за жал нема многу детали. Мажот е пронајден во атарот на селото Ресава. Портпаролот на СВР од Велес, Додевски потврди дека 71 годишен маж е пронајден мртов.

Повеќе информации се очекуваа по увидот во полицискиот билтен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *