Искршени справите за вежбање во Coca-Cola активната зона во Охрид

Искршени справите за вежбање во Coca-Cola активната зона во Охрид. Утрово остатоци од справите можат да се забележат расфрлани во игралиштето. На коло ли му смета вакво јавно добро? Во оваа активно зона за вежбање секојдневно се сообираа млади кои рекреираат покрај езерото и вежбаа.

Активната зона во Охрид е поставена во рамките на „Холандскиот парк“ и претставува фитнес зона на отворено. Истата беше опремена со најмодерни справи за вежбање, достапна 24 часа на сите граѓани без никаков надомест.Проектот беше дел од глобалната платформа на Coca-Cola за промоција на активен живот како основа за создавање здрави животни навики кај граѓаните.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *