Утре информативна видеосесија „КОВИД-19 – Прашања и одговори: Сѐ за коронавирусот” со Филипче, Караџовски и Микиќ

Утре, 12.04.2020 година (недела) во 14:00 часот, преку онлајн стрим на видеосесија на тема „КОВИД-19 – Прашања и одговори: Сѐ за коронавирусот”, разговор во владата со министерот за здравство доц. д-р. Венко Филипче и епидемиолозите од Институтот за јавно здравје д-р Жарко Караџовски и д-р Владимир Мик

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *