Срамота, треба ли коментар – ова е населбата Бејбунар

Попладнево на социјалната мрежа фејсбук се споделуваат фотографии и видеа од депонија во населбата Бејбунар. На статусот пишува:-СРАМОТА–ИСТОЧНА ТРАНЗИТНА – – НАС. БЕЈБУНАР. НАПРАВЕНО ОД СУШТЕСТВО НАРЕЧЕНО–ЧОВЕК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *