Кога Вучич служи печење:Претседателот организирал ручек,за денот на државноста и вака ги прчекува гостите.

Претседателот на Србија Александар Вучич приреди свечен ручек, денес по повод националниот празник на државноста со еминентни гости,со присуство и на Српскиот патриарх.

На овие фотографии се гледа како претседателот Вучич ги послужува гостите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *