Околу вас

Здравите луѓе обично многу малку мислат за болестите па така и за ракот, додека болните стануваат многу заинтересирани за своето здравје. За да ја спречиме болеста мораме на време да преземеме одговорни мерки а тие ни малце не се комплицирани.Постојат многу истражувања за тоа што се ја намалува можноста за добивање на рак или што се им помага на заболените против оваа болест.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.