Душек за супер секс

Објавено во Диета и фитнес Вторник, 14 Септември 2010 01:32

Добриот секс зависи од многу нешта, понекогаш и од креветот. Затоа е направен посебен душек на кој сексот сигурно ќе биде незаборавен, барем така вели производителот.

Производителите на душекот за кревети во рекламата за своите производи инсистирају на удобност која гарантира мирен сон и убави соништа. Меѓутоа, италијанскиот „Sogniflex", вели дека нивните душеци се за непроспиени ноќи, всушност - за водење љубов.

„Љубовен душек" како што е името на овој производ е дизајниран за да го олесни водењето љубов, влагодарејќи на специјалните рачки и каиши.

Исто така, тука е и вдлабнатата средина која им помага на мажите - удобно да ги сместат своите колена и да бидат стабилни.

Душекот се рекламира како комфорен и безбеден, а пред се како издржлив, затоа што е направен од јаки пружини.

Цена?   1695 евра.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.