Бразилски вежби за неверојатен задник

Објавено во Диета и фитнес Сабота, 24 Октомври 2015 09:26

Бразилските вежби за обликување на задникот, веќе подолго време “палат и жарат“ во фитнесот.


Зошто е тоа така?
Затоа што станува збор за ефектни вежби кои првенствено ги зацврстуваат мускулите на задникот, а посебни се затоа што ги активираат мускулите од различни агли.
Па затоа, ако планиравте да почнете со вежби од овој тип ви предлагаме да го погледнете видеото на тренерот Бретт Хоебел, кој претставува десет минути вежби кои ветува дека се одлични за вашиот задник.
Погледнете, вежбајте и уверете се дали тоа навистина е така.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.