Скриена камера:Со подигнати раце

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 02:49

Разубавување,на сред улица,салонот подигнат,остануваат подигнати ...

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.