Скриена камера:Што ве очекува...

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 02:43

Внимавајте што има под стаклото на копир машината, и за вас може да има изненадување...

 

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.