Скриена камера:Што гледам?

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 02:38

Со добра монтаза, тоа сто е околу вас не постои ха,ха,ха,ха,ха...

 

 

 

 

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.