Скриена камера:Крадецот во позадина

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 02:51

Крадецот позади продавачот, во незгодна ситуација купувачот.Погледнете...

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.