Скриена камера:Едно нарачано,десетто изговорено...

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 01:45

Тоа што ќе каже водителот на шоуто,тоа повторено на потрошувачите...

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.