Скриена Камера:Дали некогаш ве замолиле да фотографирате...

Објавено во Видео Понеделник, 02 Март 2009 14:50

СВе замолуваат да фотографирате некој но сто се случува, фото апаратот останува во вас а човекот „извршува самоубиство“ха,ха,ха...

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.