Скриена камера:Акција,замрзни ха,ха,ха...

Објавено во Видео Вторник, 31 Март 2009 02:28

Вистински замрзнати или...Што се случува?

 

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.