Видео

СВе замолуваат да фотографирате некој но сто се случува, фото апаратот останува во вас а човекот „извршува самоубиство“ха,ха,ха...

ССеднувате да земете здив и наеднас стрес... Погледнете

 

Тоа што ќе каже водителот на шоуто,тоа повторено на потрошувачите...

Кој од кого и зошто  бега погледнете го ова ...

Вистински замрзнати или...Што се случува?

Со добра монтаза, тоа сто е околу вас не постои ха,ха,ха,ха,ха...

Внимавајте што има под стаклото на копир машината, и за вас може да има изненадување...

Разубавување,на сред улица,салонот подигнат,остануваат подигнати ...

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.