Стогодишен човек пред суд

Објавено во Свет Недела, 22 Февруари 2009 23:17

Се појавил пред судот зошто со измама од својот пријател се здобил со 110.00долари.Жу бил гувернер

на една Кинеска провинција пред комунистичката револуција во 1949година,а како што пишуваат локалните весници ,тврдел дека е близок со властите и дека може помогне,да ги одмрзнат фондовите во Америка од понекогашната националистичка влада,средства кои се блокирани веке 60години.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.