Кетрин Ештон: Не знам како изгледа Томислав Николиќ

Објавено во Свет Петок, 15 Јуни 2012 11:34

Високата претставничка на Европската унија за надворешна политика и безбедност, Кетрин Ештон го замолила својот соработник, кога ќе дојде српската делегација, да и’ го покаже претседателот Томислав Николиќ бидејќи не знае како изгледа.

“Роберт, дојди со мене бидејќи не знам како изгледа“, му рекла Ештон на својот советник Роберт Купер и потоа сама се запрашала “Кој знае како изгледа?“.

 

 

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.