Потпишан меморандум за идна соработка на збратимените градови во областа на културното наследство

Објавено во Регион Понеделник, 14 Ноември 2011 16:27

 Во рамките на официјалната посета на збратимениот град  Трогир, Р. Хрватска, градоначалникот на општина Охрид, Александар Петрески заедно со градоначалниците на збратимените градови на Трогир

го потпишаа Меморандумот за идна соработка на збратимените градови во областа на културното наследство.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.