Забава по повод „Денот на Езерото“ и „Лето 2010-та“

Објавено во Охрид Вторник, 15 Јуни 2010 13:46

Целовечерна забава на градскиот плоштад во Охрид!

На 19-ти јуни, сабота, од 19 часот до зори-забава по повод „Денот на Езерото" и „Лето 2010-та".

Настапуваат познати солисти,рапери и музичари! Свирка, песна и игра во живо!

Ѓоко Танески со пријателите! Кербер! Били Ѕвер, Игор Бежаноски, Дамјан Пејчиноски !

Хорот „Распеано Герданче"! КУД „Филиграни".

Сабота, 19-ти јуни од 19 часот до зори. Градски плоштад-Охрид!

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.