Возете скутери од 125сс3 со Б категорија

Објавено во Охрид Сабота, 25 Јули 2009 14:07

Сите кои возат моторчиња законот за возачка дозвола на нашиот портал.

Можете да проверете! Лицата кои поседуваат Б категорија можат да возат скутери до 125сс3 и од 125сс3 не посилни од 11кв.

Преземете го и носете го со вас.

zakon

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.