Средба на невладини организации и делегација од Европската Унија во Охрид

Објавено во Охрид Петок, 20 Јули 2018 06:40

Делегацијата на Европската Унија во Скопје, ги поканува претставниците на невладиниот и граѓански сектор од Охрид на консултативна средба со раководителот на Секторот за соработка, Никола Бертолини.

 

На средбата ќе се разговара за развојот на граѓанското општетство и актуелни прашања кои ги третираат граѓанските организации од регионот. Средбата ќе се одржи на 24  јули 2018 од 15:00 до 16:00 часот во просториите на Општина Охрид.

Попрецизни информации за средбата можат да се добијат во Секторот за ТЛЕР или на тел: 046/ 262-492 и 262-493 лок.166.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.