Силна експлозија од плинска боца во нас.Даљан

Објавено во Охрид Вторник, 08 Август 2017 23:06

Вечерва во населба даљан експлодира плинска боца. Од експлозијата има повредено едно лице но и оштетени повеќе возила. Се врши увид од полиција но е видна вознемиреноста кај граѓаните од оваа населба. Повеке во утрешниот ден.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.