Се заборави на "Чистотата пред се"

Објавено во Охрид Понеделник, 27 Март 2017 13:26

Една слика илјада зборови.(фотографија од наш верен читател)

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.