Се поставуваат нови канделабри на Кеј Македонија

Објавено во Охрид Петок, 17 Август 2018 23:01

Надлежните служби на општина Охрид, денес поставуваа нови канделабри по улицата „Македонија“.

Поставувањето на канделабрите е  дел од предвидените активности на локалната власт за доуредување и разубавување на улиците во централното градско подрачје.

Претходно улица „Македонија“беше реконструирана и асфалтирана, а периодов е пренаменета во пешачка зона.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.