СДСМ Охрид: Празно ветување е изградба на нов градски кеј

Објавено во Охрид Вторник, 03 Октомври 2017 17:41

Уште во 2015та ВМРО-ДПМНЕ ветуваше дека градскиот кеј ќе добие реконструкција и дека истиот ќе биде привлечно место за прошетка за охриѓани но и на бројните гости од земјава и странство.

 

Како што сеуште можеме да видиме градскиот кеј е сеуште со старото руво, нереконструиран и со значителни оштетувања. Откако ги излажаа граѓаните дека ќе го реконструираат охридскиот кеј сега излегоа со ново ветување дека ќе изграделе современо уреден кеј.

Играта на зборови е уште една алатка во предизборието на ДПМНЕ.

Современо уредениот кеј е уште едно од Вашите многубројни неисполнети ветувања за кои ќе бидеме сведоци во периодот што следи.

Граѓаните овој пат знаат на кого да му веруваат. Со заеднички труд, заедничка работа и заеднички вложувања ќе го вратиме Охрид во вистинскиот сјај како што  му доликува  да биде .

 

Заедно со граѓаните можеме, знаеме и заедно ќе успееме Охрид да го направиме попристојно место за живеење. Живот за сите во Охрид.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.