Пријавен пожар на ул.Охридска Бригада

Објавено во Охрид Среда, 07 Октомври 2009 12:23

Денеска во 12:00ч на ул.Охридска Бригада беше пријавен пожар.

Противпожарната единица реагираше веднаш со две возила. Се работеше за краток спој на ТВ уред .

Нема повредени, а пожарот е локализиран.

 

 

pozarna1pozarna5

pozarna3pozarna6

pozarna81 pozarna8

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.