Општина Охрид прави стратегија за зимската сезона

Објавено во Охрид Понеделник, 27 Ноември 2017 16:40

Во пресрет на зимската сезона и најавите за влошување на временските услови, денес, градоначалникот Стојаноски заедно со неговите соработници и директорите на Јавните претпријатија одржаа координативен состанок.

Целта на состанокот беше да се утврди подготвеноста на општината и службите за навремено реагирање и обезбедување услови за нормално работење и функционирање на граѓаните и компаниите.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.