Охрид и понудата на Охрид претставена на РТС Србија

Објавено во Охрид Понеделник, 26 Февруари 2018 11:02

Како дел од настапувањето на саемот за туризам што се одвива во Белград, градоначалникот Јован Стојаноски беше гостин во утринската емисија на РТС - „Жикина Шареница“

во која се говореше за овогодишната туристичка понуда на Охрид.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.