МХ Радио и МХ Портал дознаваат! Др. Митко Тилев кандидат за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ

Објавено во Охрид Среда, 13 Септември 2017 13:01

По долго очекување на јавноста кој и како ке биде кандидат за градоначалник од страна на ВМРО ДПМНЕ први дознаваме дека ќе биде Митко Тилев.

Паѓаат во вода шпекулациите дека ќе има повторна кандидатура од Никола Бакрачески. Како што дознаваме официјално ќе биде соопштено во текот на утрешниот ден.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.