Херојот кој прв влезе во опожарениот стан +Видео

Објавено во Охрид Среда, 12 Август 2015 19:17

Херојот кој ги спаси луѓето кои беа заглавени во опожарениот стан ексклузивно за МХ Радио и МХ Портал

ни ја прераскажа и долови опасноста но и храброста да се спасат човечки животи.

Видео :

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.