Иван Лоте е среќниот фаќач на крстот во Охрид

Објавено во Охрид Петок, 19 Јануари 2018 10:22

Иван Лоте е среќниот фаќач на крстот во Охрид. Бог се јави.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.