Градоначалникот Јован Стојаноски организира ифтар вечера

Објавено во Охрид Понеделник, 11 Јуни 2018 11:13

Градоначалникот Јован Стојаноски, вечерва ( 11.06. 2018 г.) со почеток во 20 часот, на плоштадот „ Чинар“

приредува Ифтар за граѓаните од муслиманска вероисповед. Ифтарската вечера е во духот на големиот муслимански празник Рамазан Бајрам и потврдените определби за соживот,мирољубие и човекољубие.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.