Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски на богослужба во црквата Св. Богородица Каменско

Објавено во Охрид Петок, 19 Јануари 2018 08:53

Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски и секретарот на Општина Охрид Игор Бежоски присуствуваа на богослужбата по повод Богојавление во црквата Св. Богородица Каменско.

Имено положувањето на светиот крст во Охридското Езеро ќе се изврши во 10:00 часот. Бог се јави!

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.