Фестивал на сирење и вино во Охрид

Објавено во Охрид Петок, 10 Август 2018 17:05

Прв ден (10.08.2018)Петок

 

17:00  Поставување на штандовите и распоред на учесниците

 

 

21:00  Свечено отворање и поздравен говор на претставник од локална самоуправа на општина Охрид

21:15 Презентација и дегустација на производи збогатена со музичка програма (Ансамбл Билјана Јуниор)

24:00  Затворање на прв ден фестивалот

 

 

Втор ден ( 11.08.2018)Сабота

 

17:00 Продолжување на манифестацијата

 

21:00 Презентација и дегустација на производи збогатена со    музичка програма (Оркестар Климе Садило)

 

24:00 Затворање на фестивалот

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.