Девет годиниод бродската несреќа на бродот Илинден

Објавено во Охрид Вторник, 04 Септември 2018 22:01

Утре на 05.09.2018 г. (среда) , пред спомен обележјето во паркот наспроти х.Милениум, со почеток во 11 часот,

ќе се одбележи деветгодишнината од потонувањето на бродот „Илинден“, несреќа во која животот го загубија 15 туристи од Бугарија.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.