Бесплатен паркинг за Водици во Охрид

Објавено во Охрид Петок, 19 Јануари 2018 07:51

ЈП Билјанини Извори по повод големиот христијански празник Богојавление - ВОДИЦИ донесе одлука на ден 19. 01. 2018 година ( петок ) користењето на услугите на јавниот градски простор со кој стопанисуваме да биде бесплатно за сите нејзини корисници од 8 до 15 часот.

Одлуката ја носиме се со цел да помогнеме во подобрата организација на настанот и воедно да им овозможиме на граѓаните на Охрид и на сите гости поголема можност за присуство на самиот настан.

За многу години !!!

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.