Едночасовен прекин на патниот правец Охрид-Кичево

Објавено во Македонија Сабота, 28 Февруари 2015 09:46

Како што информира АМСМ прекинот е поради минирање во делот Врбјани - Пресека
На патниот правец Охрид-Кичево денеска од 13 до 14 часот ќе има прекин во сообраќајот.Како што информира АМСМ прекинот е поради минирање во делот Врбјани – Пресека.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.