Фејсбук достигна 500 милиони членови

Објавено во Технологија Четврток, 22 Јули 2010 13:30

Фејсбук" соопшти дека бројот на луѓе кои ја користат оваа интернет социјална мрежа достигна 500 милиони членови.
Тоа значи дека секој 14 човњк во светот е регистриран на Фејсбук. Основачот на Фејсбук Марк Цукерберг изјави дека компанијата има мисија да го направи светот по отворен и поврзан.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.