Златно славејче на базенот Атина Бојаџи, влез симболичен 60денари (за целото семејство)

Објавено во Музика Среда, 14 Август 2013 11:43

Ј.П. „Билјанини Извори„ ја известува јавноста дека на ден 16.08.2013 година (петок) со почеток во 19,30 часот на Градски базен „Атина Бојаџи„ гостува детскиот фестивал „Златно славејче„


Влез: 60 денари за цело семејство.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.