Поради невреме се откажува второто издание на StarFire Festival Kuratica, новиот термин наскоро познат

Објавено во Музика Сабота, 20 Јули 2013 16:18

Почитувани !,Ве информираме дека поради невремето кое е во моментов во Куратица , СЕ ОДЛОЖУВА  одржувањето на СТАРФИРЕ фестивалот.


Следниот термин за одржување дополнително ќе биде објавен. ИМ СЕ ИЗВИНУВАМЕ НА СИТЕ ШТО ИМАА НАМЕРА ВЕЧЕРВА ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ЕДНА НЕСЕКОЈДНЕВНА ЗАБАВАТА ПОД ОТВОРЕНО НЕБО НА 1400 мнв , И ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВО СЛЕДНИОТ ТЕРМИН, КОЈ ДОПОЛНИТЕЛНО ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН  !.

  Претседател на Совет на месна заедница  Куратица,  Горан Ангелоски  .

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.