Промоција на книгата Сеќавања за брат ми Драган Богдановски

Објавено во Книга Вторник, 05 Август 2014 10:09

 

На 05.08.2014 година во 20:00 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид (изложбениот салон) ќе се одржи промоција на книгата: „Сеќавањa за брат ми Драган Богдановски“ од авторот Раде Станковски.

 

 

 Како промотор на книгата се јавува Проф. д-р. Виолета Ачкоска, историчарот Марјан Гијовски а организатор м-р Никола Митровиќ. Промоцијата на книгата е од отворен карактер и секој кој пројавува интерес може да присуствува.

 

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.