Поволност за враќање на изнајмените книги од библиотека

Објавено во Книга Четврток, 03 Ноември 2011 13:49

Националната установа Библиотека "Григор Прличев" - Охрид ги информира корисниците на библиотечниот фонд кои немавремено не го вратиле позајмениот библиотечен материјал, чиј долг за задоцнина е поголем од 200,00 денари, дека истиот можат да го вратат со наплата за задоцнина во висина од една годишна членарина заклучно со 31.12.2011 година.

После истекот на тој рок ќе се наплаќа задоцнина од 5,00 денари дневно за секоја позајмена библиотечна единица, согласно Одлуката на Управниот одбор.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.