Филм

,The Hurt Locker" филмот на режисерката Кетрин Биглоу за ирачката војна, односно за американските војници кои демонтираат бомби, доби шест Оскари меѓу нив и за најдобар филм и за најдобра режија.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.