Чарли Шин заминал во клиника за лечење од зависности

Објавено во Филм Петок, 26 Февруари 2010 13:55

Чарли Шин се пријавил во клиника за одвикнување, па ќе паузира од снимањето на нови епизоди од серијата "Два и пол мажи". Агентот на глумецот Стан Розенгилд кажал дека Чарли Шин сам се пријавил на рехабилитација и дека му е потребна приватност, но не кажал од која зависност се лечи ни во која клиника е.
Глумецот пред два месеци во Колорадо беше уапсен поради напад врз сопругата Брук, која исто така се пријавила на третман за одвикнување.
Портпаролот на ЦБС за кого се снима серијата

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.