Бен Афлек и Мет Дејмон повторно снимаат заедно

Објавено во Филм Петок, 26 Февруари 2010 14:03

Дури 13 години по заедничкото пробивање во филмската индустрија, славната двојка повторно соработува. Бен Афлек и Мет Дејмон го освоија светот на филмот и Оскарот за филмот "Добриот Вил Хантинг", па го достигнаа статусот на најголеми ѕвезди на денешницата.
Сега повторно заеднички се враќаат на филмската сцена.
Глумците мометално се во преговори со филмското студио Ворнер Брос, но сите податоци за проектот се во тајност се додека не се потпише конечниот договор.

Фото Галерија

Поврзете се со нас

За нас

МX - Радио е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.